Onze Cottage

Rietveld Cottage heeft een begane grond en een bovenverdieping. Beneden is de gezellige huiskamer met houtkachel. TV en een radio/cd-speler en gratis WiFi zijn aanwezig.

De keuken is goed uitgerust met onder andere een espressoapparaat en een grote Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmaker. De badkamer is ruim en modern en er is een speciaal waskamertje met wasmachine en droger. Op de eerste verdieping zijn een kleine huiskamer met TV en twee sfeervolle slaapkamers met ieder twee eenpersoons boxspringbedden. Deze kunnen ook tegen elkaar aan worden geschoven om een comfortabel tweepersoonsbed te vormen.

Onze tuin sterkt zich uit over twee eilandjes. U kunt gebruik maken van de verschillende terrasjes en zitjes en natuurlijk ook van de buitenkeuken en de vuurplaats in de fruitgaard. Rust en privacy gegarandeerd. Alleen onze vriendelijke Berner Sennenhond Sjuul zal af en toe even nieuwsgierig om de hoek komen kijken.

Vanuit onze tuin kunt u zwemmen. Ook kinderen kunnen vanaf de steiger makkelijk in en uit het water komen. Vissen kan overal en voor een boottocht ligt ons fluister/roeibootje op u te wachten. In onze schuur op de wal staan twee fietsen waarmee u mooie tochten in de omgeving kunt maken.