Rietveld Cottage beste B&B 2016

badges_2016_4-Tulpen-plaats-1B&B Rietveld Cottage wint prijs in verkiezing Beste Bed & Breakfast

Hazerswoude-Dorp, 8 juni 2016 – Bed en Breakfast Rietveld Cottage in Hazerswoude-Dorp is op woensdag 8 juni uitgeroepen tot beste bed & breakfast in de 4-tulpenklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De accommodatie, een historische keuterboerderij in het Groene Hart, scoorde afgelopen jaar het hoogste aantal punten en behaalde de beste reviews op Bedandbreakfast.nl. Dat heeft Stichting Bed & Breakfast Nederland bekendgemaakt.

De kwaliteitsklasse van 4 tulpen is de één na hoogste klasse van het classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Bij het vaststellen van de winnaars in deze categorie kijkt Stichting Bed & Breakfast Nederland naar de puntentelling in het classificatiesysteem en de reviews die gasten schrijven op Bedandbreakfast.nl. B&B Rietveld Cottage behaalde de meeste punten voor de faciliteiten en service.

Verborgen pareltje
Bed en Breakfast Rietveld Cottage in Hazerswoude-dorp is een verborgen pareltje in het Groene Hart. De voormalige stal van de rietgedekte keuterboerderij uit 1886 is omgebouwd tot een sfeervolle cottage voor vier gasten. Alleen al de weg ernaartoe is een belevenis, want de B&B is alleen per motorboot te bereiken. “Fantastisch geslapen en ontbeten, genoten van het terras en heerlijk gevaren met het fluisterbootje”,  aldus enthousiaste gasten in hun review op Bedandbreakfast.nl. Rietveld Cottage krijgt gemiddeld een 9,7 in de reviews.

Toewijding
“Bed & breakfasts worden steeds populairder en dat is te danken aan de toewijding van B&B-eigenaren als Rene Verkade. Met zijn B&B Rietveld Cottage vormt hij de absolute top van de 4-tulpencategorie. Gasten ervaren een bijzondere gastvrijheid, wat blijkt uit de enthousiaste reviews op Bedandbreakfast.nl. Overal in Nederland leggen bed & breakfasts de lat steeds hoger voor hun faciliteiten, inrichting en service. Accommodaties als Rietveld Cottage weten de verwachtingen van gasten keer op keer te overtreffen. Gasten zijn niet alleen verrast door de hoge kwaliteit, maar zijn voor altijd fan!”, zegt Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

 

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie maakt de kwaliteitsverschillen tussen B&B’s inzichtelijk door middel van roze tulpsymbolen. Deelnemende accommodaties kunnen één tot vijf tulpen verdienen. Elke B&B wordt bezocht door een mystery guest en beoordeeld aan de hand van een objectieve normenlijst. Ruim 520 bed & breakfasts in Nederland zijn bij het classificatiesysteem aangesloten. Onder de B&B’s in de diverse tulpencategorieën worden ieder jaar de beste accommodaties uitgeroepen door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Meer informatie, zie www.bedandbreakfastclassificatie.nl.